Search
Close this search box.

Avís legal

Informació del titular

TECNO API 5.0 SLU és el titular del domini http://www.apicenter.cat amb CIF: B66765298, amb domicili a GRAN VIA DE LES CORTS CATALANES, 622, ENT – 08007 BARCELONA. El correu electrònic de CONTACTE és info@apicenter.cat

Recomanem LLEGIR ATENTAMENT el present avís legal i altres polítiques de la nostra web (Política de Privadesa, Política de Cookies, Normes dús i polítiques de cancel·lació) abans d’utilitzar la nostra plataforma i serveis.

Qualsevol ús d’aquest web implica l’acceptació de totes les condicions incloses en aquests i altres documents legals i la submissió a la legislació espanyola en tot moment, renunciant expressament a qualsevol altre ús.


Garanties i responsabilitats

TECNO API 5.0 SLU a través de la seva pàgina web ofereix informació sobre els seus productes de forma genèrica. L’usuari que accedeix a la web reconeix i accepta voluntàriament i expressament la responsabilitat de l’ús d’aquesta pàgina web i es compromet a no realitzar cap acte que pugui infringir la llei o les condicions establertes en aquests termes legals, i en aquest cas podrà comportar les corresponents responsabilitats legalment establertes.

TECNO API 5.0 SLU es reserva el dret a efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda a la web, de la seva configuració i presentació i de les condicions generals, així com eliminar informació o suspendre temporalment l’accessibilitat al web.

TECNO API 5.0 SLU no pot garantir:

  1. La inexistència d’interrupcions o errors en l’accés a la web o al contingut, ni es fa responsable de possibles problemes tècnics que es produeixin durant la connexió a Internet.
  2. No es fa responsable dels danys que es puguin derivar d’interferències, omissions o virus informàtics motivats per causes alienes al titular de la web, així com de danys causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes o danys al sistema informàtic fora del control del titular de la web.
  3. L’aplicació de la vostra Política de Privadesa a accessos mitjançant enllaços de tercers a aquesta web, ni a través d’enllaços d’aquesta web a altres webs.
    1. Tot enllaç de tercers a aquesta web haurà de fer-se a la seva pàgina principal o, d’entrada, prèvia autorització i per escrit del titular i no es podrà realitzar cap modificació, limitació ni cap mena de manifestació sobre la web, havent de complir, així mateix, el resta de previsions d’aquesta normativa.
    2. En cas que hi hagi enllaços no supervisats per TECNO API 5.0 SLU no s’assumiran responsabilitats sobre els enllaços o continguts o conseqüències de l’ús dels enllaços esmentats.

Propietat intel·lectual

Aquest web es regeix per les lleis espanyoles i per la legislació nacional i internacional sobre propietat intel·lectual i industrial.

Tots els continguts inclosos a la web (textos, continguts audiovisuals, codi font, disseny gràfic, signes, logos, marques, bases de dades, programes informàtics, edició, programació, compilació i altres elements i continguts necessaris per al seu funcionament) són propietat del titular d’aquesta.

Qualsevol ús no autoritzat d’aquests continguts serà considerat un incompliment dels drets de propietat intel·lectual o industrial i podrà donar lloc a conseqüències legals.

Els continguts que pogués contenir el web que no fossin de la seva titularitat gaudeixen de l’autorització dels seus titulars per a ús i comunicació i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual.

La simple navegació o ús del web no atorga en cap cas llicència o cessió total o parcial de drets sobre els drets de propietat intel·lectual i queda expressament prohibida qualsevol transmissió, reproducció, distribució, comunicació pública o transformació total o parcial dels mateixos sense previ consentiment dels seus titulars.


Privadesa

TECNO API 5.0 SLU garanteix la confidencialitat de les dades personals que faciliteu a la nostra plataforma i l’aplicació de les mesures de seguretat establertes per la normativa.

caCatalà