Search
Close this search box.

Nosaltres

Transformant espais, potenciant la innovació.

A l'API Center, forgem un ambient on la col·laboració i l'excel·lència convergeixen. Impulsats per la innovació, oferim serveis d'avantguarda i un entorn que potencia la creativitat. La nostra missió és ser l'epicentre on els professionals prosperen, connecten i creen. Benvingut a la revolució de l'espai de treball.

Col·laboració, innovació i comoditat

01

Innovació col·laborativa

Descobreix un espai de coworking únic que fusiona creativitat i eficiència, impulsant la innovació a l'API Center.

02

Reserves instantànies

Fes realitat els teus projectes amb el nostre sistema de reserves intuïtiu i veloç, assegurant la disponibilitat de sales a l'instant.

03

Experiència personalitzada

Dissenya la teva jornada de treball ideal amb la nostra aplicació, oferint opcions personalitzades i adaptades a les teves necessitats.

Els nostres serveis

Internet d'alta velocitat

Navega i treballa sense interrupcions amb el nostre internet ultrarràpid, assegurant una connexió eficient i fluïda per a les teves tasques diàries.

Guixetes personals

Guarda les teves pertinences de manera segura a les nostres guixetes personals, oferint-te tranquil·litat mentre treballes a l'API Center.

Tecnologia i seguretat

Protegeix la teva feina amb tecnologia avançada i mesures de seguretat, garantint un entorn de treball segur i fiable en tot moment.

Sala de conferències

Impulsa les teves presentacions i reunions a la nostra sala equipada amb tecnologia d'avanguarda, assegurant un entorn propici per a l'èxit empresarial.

El nostre equip

Sergio Marcos

Director de l'API Center

Íngrid Solans

Coordinadora de l'API Center

caCatalà