Search
Close this search box.

Explora l'API Center: el teu espai per treballar, ser creatiu i eficient

API Center, on la innovació i el confort es troben. Gaudeix de serveis premium, des de la velocitat de l’internet 6G i equipament d’oficina d’avantguarda fins a sales de conferències i espais relaxants. El teu entorn de treball perfecte és aquí.

Els nostres serveis

01

Wi-Fi 6G

Connecta't sense límits ni interrupcions amb el nostre Wi-Fi 6G d'alta velocitat, potenciant la teva productivitat amb una connexió ràpida i fiable en tot moment.

02

Guixetes personals

Guarda les teves pertinences de manera segura als nostres taquilles personals, oferint-te tranquil·litat mentre treballes a API Center.

03

Equip d'oficina

Maximitza la teva productivitat amb el nostre complet equip d'oficina, proporcionant les eines essencials per a un treball eficient i exitós.

04

Sala de conferències

Impulsa les teves presentacions i reunions a la nostra sala equipada amb tecnologia d'avantguarda, assegurant un entorn propici per a l'èxit empresarial.

05

Té i cafè instantanis

Recarrega energies amb la nostra oferta de té i cafè instantanis disponibles per satisfer les teves necessitats de pauses revitalitzants.

06

Màquina expenedora

Satisfés les teves ganes ràpidament amb la nostra màquina expendedora, oferint una varietat d'opcions per mantenir el teu dia en marxa.

07

Tecnologia i seguretat

Protegeix la teva feina amb tecnologia avançada i mesures de seguretat, garantint un entorn de treball segur i fiable en tot moment.

08

Ubicació excepcional

Arriba a l'API Center des de qualsevol via. Ja sigui en metro, tren, bus, cotxe, moto o bicicleta.

09

Espai de relaxació

Descobreix la serenitat en el nostre exclusiu espai de relaxació, creat per proporcionar un ambient tranquil i revitalitzant durant el teu temps a API Center.

Programa una visita

Reserveu una visita privada i deixeu que els nostres especialistes dissenyin un pla basat en les vostres necessitats.

caCatalà