Search
Close this search box.

Zona coworking

Benvinguts emprenedors i nòmades digitals del món modern! Esteu buscant un espai de treball dinàmic, innovador i adaptable a les vostres necessitats canviants? Permeteu-me presentar-vos la nostra zona de cotreball llogable per hores, dissenyada especialment per a satisfer les demandes de petites i mitjanes empreses, així com nòmades digitals com vosaltres.

Imagineu un espai on la creativitat flueix sense obstacles, on la col·laboració és inevitable i on les idees es converteixen en realitat. Això és exactament el que us oferim amb les nostres dues taules electrificades i nostres dues cabines individuals per a reunions privades.

Primer, parlem de les taules. Aquestes no són taules comunes i corrents, són l’epicentre de la productivitat moderna. Equipades amb preses de corrent integrades, ports USB i connectivitat a internet d’alta velocitat, estan dissenyades per a mantenir-vos connectats i carregats en tot moment. Ja sigui mentre esteu treballant en els vostres portàtils o carregant els vostres dispositius mòbils, estan llestes per a acompanyar-vos en la vostra jornada laboral.

Però això no és tot. Necessiteu un espai per a una reunió privada o una trucada important? Les nostres dues cabines individuals són el que busqueu. Equipades amb tecnologia d’aïllament acústic i connexió Wi-Fi segura, són el refugi perfecte per a les vostres converses confidencials o videotelefonades importants. Ja no haureu de preocupar-vos per interrupcions o distraccions mentre treballeu en un entorn tranquil i enfocat.

Què fa que la nostra zona de cotreball sigui diferent? No sols oferim un espai físic, sinó una experiència completa. Des de l’atenció personalitzada fins a la flexibilitat horària, som aquí per a adaptar-nos a les vostres necessitats individuals. Oblideu-vos dels contractes a llarg termini i els compromisos enutjosos. Amb el nostre model de lloguer per hores, teniu la llibertat d’utilitzar l’espai exactament quan el necessiteu, sense malgastar recursos ni diners.

Des de: 35,00 

Lorem ipsum dolor sit amet

Please fill out the form, so we can learn more about you and your needs.

caCatalà