Search
Close this search box.

Aula formació 2

Benvinguts, empresaris i emprenedors!

Estàs buscant un espai versàtil i completament equipat per a dur a terme els teus esdeveniments de formació? Has arribat al lloc indicat! Permet-me presentar-te la nostra aula de formació dissenyada especialment per a satisfer les necessitats de petites i mitjanes empreses com la teva.

La nostra aula és un espai flexible i modern que s’adapta perfectament als teus requeriments. Per què hauries de considerar llogar la nostra aula per a les teves activitats de formació? Permet-me mostrarte algunes de les característiques que fan que sigui ideal per a tu: té una capacitat per a fins a 50 persones, espai suficient per a tots els teus col·laboradors o assistents amb possibilitat de convertir-la en dues sales per a realitzar dues activitats simultànies o per a grups més reduïts gràcies al seu disseny modular i adaptable. Equipament tecnològic d’última generació amb un televisor amb connexió a internet, ideal per a projectar presentacions, vídeos educatius o realitzar videotrucades. A més, compta amb una càmera integrada que et permet gravar les classes i fer-les híbrides, perquè els teus col·laboradors puguin accedir a la formació des de qualsevol lloc. Així mateix, està equipada amb aire condicionat per a garantir la comoditat de tots els participants, fins i tot en els dies més calorosos.

En definitiva, la nostra aula de formació ofereix tot el que necessites per a dur a terme les teves activitats de manera exitosa i professional.

Des de: 20,00 

Lorem ipsum dolor sit amet

Please fill out the form, so we can learn more about you and your needs.

caCatalà