Search
Close this search box.

Sala de reunions

Esteu buscant l’espai perfecte per a tancar aquests acords importants? No busqueu més! Us presentem la nostra sala de reunions llogable per hores, dissenyada específicament per a satisfer les necessitats de petites i mitjanes empreses com la teva.

Imagina tenir un espai exclusiu, còmode i equipat amb tot el necessari per a dur a terme les teves reunions de negoci de manera eficient i exitosa. La nostra sala de reunions té capacitat per a fins a 6 persones, la qual cosa la fa ideal per a reunions estratègiques on cada veu compta.

Què fa que la nostra sala sigui tan especial? Sabem l’important que és mantenir un ambient còmode i productiu durant aquestes sessions de negociació. Per això, la nostra sala està equipada amb un sistema d’aire condicionat que garanteix una temperatura agradable en tot moment. A més, també comptem amb un televisor d’última generació amb connexió a internet. Imagineu les possibilitats! Amb el nostre televisor d’última generació, podràs realitzar presentacions impactants, mostrar vídeos o fins i tot realitzar videotrucades amb clients o col·legues de manera fluida i sense interrupcions. A més, la connexió a internet d’alta velocitat assegura que estareu sempre connectats i llestos per a dur a terme els vostres negocis.

Però això no és tot. A més, ens enorgulleix oferir flexibilitat en els horaris de lloguer. Ja sigui perquè necessiteu la sala per una hora, mig dia o fins i tot tot el dia, som aquí per adaptar-nos les vostres necessitats i horaris.

Des de: 36,00 

Lorem ipsum dolor sit amet

Please fill out the form, so we can learn more about you and your needs.

caCatalà